Rakkauskeskiön painotaseen Pelonne/ Lovecentrum equilibrium Fearling

Kerrassaan ihanaa tavata sinut, Laavjing Juujang!

Kiitos, samoin sinut.

En muista olisinko ollut koskaan näin jännittynyt kuin nyt sinun kanssasi. Tuntuu perhosia mahanpohjassa.

Anteeksi, se taisin olla minä. (nauraa)

Eikä mitä, ihanaltahan se tuntuu! Mutta kuule, kaikista Pelonteista, tunnut jotenkin monimutkaisemmalle kuin aiemmin tapaamani. Vaikka kukapa teistä täysin yksiulotteinen olisikaan!

Totta puhut. Minulle on suotu lahja olla Rakkauskeskiön painotaseen Pelonne. Yksinkertaisemmillaan se tarkoittaa sitä, että kaiken takana on loputon, äärettömyyteen ulottuva Rakkaus. Rakkaus on kaiken keskellä. Ja se etsii jatkuvasti tasapainoa.

Joten, tasoitatko sinä ikään kuin vaakakuppeja?

No en niinkään. Tämä voi olla hieman haastavaa selittää, mutta toivon mukaan saat edes pienen käsityksen. Rakkauttahan ei voi oikein konkreettisesti käsitellä?

Tunnen taas perhosia vatsassa ja lievää huimausta päässäni.

Anteeksi taas, voimiani on hankala hallita. Toki Asiakkaiden fyysiset muodot tuntevat Rakkauskeskiön vaikutuksia, mutta vielä toistaiseksi Rakkaus on enemmän ei-fyysistä.

Ymmärrän.

Minä Rakkauskeskiön Painotaseen Pelonteena luon lisää Rakkauskeskiön virtoja maailmaan, loputtomia uusia mahdollisuuksia, voisi jopa sanoa että Rakkausenergiaa. Minun muotoni, ja eritoten mekkoni, kuvastaa Painotasetta. On hyvin tavallista että mekkoni helman sydämet ovat vuoroin mustia tai harmaita, ja vuoroin taas hehkuvat eri punaisen sävyissä.

Luulen ymmärtäväni.

Niin, ja parastahan siinä on ettei sinun edes tarvitse yrittää ymmärtää. On ehkä parempi että vain tunnet sen. Ilman Rakkauskeskiötä ei voi olla elämää.

Saisinko vielä seurata kun luot Rakkauskeskiön virtoja?

Tottahan toki. Lupaan, ettet joudu virran vietäväksi, vaikka seisoisitkin sen äärellä.

IMG_E1462

And the same in english:

Just wonderful to meet you, Laavjing Juujang!

Thank you, it is a pleasure to meet you too.

I can’t remember being this excited. I think I have butterflies in my stomach.

Sorry, I think that’s me. (laughter)

No harm done, they feel adorable! But hey, from all the Fearlings, you seem to be the most complex one. Although, nobody is purely onedimensional!

That’s correct. I have been given a gift to be the Lovecentrum equilibrium Fearling. Presenting it in it’s simplest way, it means that behind this all is indefinite, never ending Love. Love is in the middle of this all. And it seeks the balance all the time.

So, are you the one trying to balance the cups?

Not quite so. This might be a challenge to try and explain, but I hope you get a glimpse of a picture. There is no concrete way to handle and experience love, is there?

I have the butterflies again in my tummy and a slight dizziness in my head.

Sorry again about that, it is hard to control. Of course the physical manifestations of Customers feel some effect of Lovecentrum, but so far Love is more non-material type of thing.

I see.

As a Lovecentrum equilibrium Fearling I create and bring more Lovecentrum currents in the world, new, endless possibilities. One could call it even Love-energy. My manifestation form, especially my dress reflects Equilibrium. It is very common, that my dresses hems hearts are sometimes black, grey and sometimes they flare in  different shades of red.

I think I understand.

Yes, but the best part of it is that you don’t even have to understand! It is maybe better just to feel it! Without Lovecentrum there can’t be no life.

Could I watch you create some Lovecentrums currents?

Of course you can. I promise you won’t get carried by it, even standing close to it.

IMG_E1462

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s